Tietoja meistä

A New World of Shopping


Uusi suomalainen hakukoneemme on ehkä helpoin tapa selailla miljoonia tuotteita Yhdysvaltojen parhaista verkkokaupoista.

Tavoitteemme on tehdä ulkomailta ostosten tekeminen mahdollisimman helpoksi. JetCarrier:illä on pitkät perinteet kansainvälisestä kaupasta ja kuljetustavoista ja siksi olemme kehittäneet boxeez.fi palvelun. Kyseessä on siis verkkokaupan sovellusalusta, joka sisällyttää myös JetCarrier:in rahtaus- ja tuontipalvelut eli tiedot tavaroista toimitettuna lähimpään noutopisteeseen tai kotiovellesi, hintaan jonka näet suoraan näytölläsi. Tämä on käsittääksemme helpoin tapa tehdä ostoksia miljoonista tuotteista joita esimerkiksi maailman suurin verkkokauppa Amazon.com tarjoaa Yhdysvalloissa. Voit maksaa ostoksesi suomalaisella luottokortilla ja yhdistää Yhdysvalloissa eri myyjiltä tehdyt ostoksesi yhteen ja samaan lähetykseen. 

Lanseeraamme palvelumme nyt Suomessa ja aluksi tarjoamme ainutlaatuista palveluamme Amazon.com Yhdysvallat verkkokaupasta.

Ole hyvä Suomi, yli 50 miljoonaa Amazon tuotetta josta valita, turvallisesti perille toimitettuna. 

Tulemme myös tarjoamaan muiden verkkokauppajättiläisten palveluita kuten esimerkiksi ebay. Tavoitteemme on lähitulevaisuudessa mahdollistaa noin 100 miljoonan tuotteen tilaaminen Suomeen, helposti ja mukavasti. 

Jetcarrier Inc.:illä on toimisto ja terminaali Yhdysvalloissa New York City:n Vapauden patsaan lähettyvillä, mutta New Jersey:n puolella (601 W Linden Ave, Linden NJ 07036, USA). Ensimmäinen logistiikkakumppaniksi liittynyt yritys on Asendia Nordic (Ranskan ja Sveitsin posti omistaa Asendian jolla on terminaali Tukholmassa).  Asendia Nordic huolehtii siitä että perillekuljetus PostNordin kautta sujuu hyvin ja Magnum Norjassa on hoitanut tullauksen ja tavaran tarkastuksen Haldenissa Norjassa.  PostNordin  lähetykseen saat jäljitettävän seurantanumeron "Tracking number" ja lento- ja laivarahdin kulkua voit helposti seurata Facebook sivuiltamme.