GDPR mukainen henkilösuoja-asetus

Tämä tiedoksianto kuvaa henkilökohtaisten tietojen käsittelyn linjausta nettisivuillamme. Henkilösuojasäädökset koskevat meitä, yritystä ja nettisivuja. Boxeez on tuotenimi ja palvelu jonka tarjoaa JetCarrier Inc. USA:ssa. Magnum no AS suorittaa Boxeez ostosten tullaukset Pohjoismaihin ja Eurooppaan.

Yleisesti henkilösuojasta

Boxeez pitää henkilötietojesi suojelua ensisijaisen tärkeänä. Suojellaksemme sinun tietojasi, olemme lisänneet turvatoimia ja tiukentaneet linjauksia EU:n tietosuojalain mukaisesti. Kun rekisteröidyt nettisivuillemme, luovutat henkilötietosi käyttöömme ja hyväksyt tietojesi käytön asetusten mukaisesti. Kaikki työntekijämme ja tietokoneet joilla on pääsy henkilötietoihin, ovat sitoutuneita kunnioittamaan henkilötietojasi luottamuksellisesti.

Mitä tietoja Boxeez kerää / säästää?

Boxeez kerää ja käsittelee tarvittavat henkilötiedot niin kuin nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, kun luot käyttäjätilin. Boxeez ei säästä luottotietoja. Käytämme myös evästeitä tehdäksemme nettisivuista helppokäyttöisemmät, ja tarjotaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja palvelun. Kun keräämme lisätietoja saat tiedon mitä tietoja, ja mihin tarkoitukseen niitä käytetään, sekä annamme mahdollisuuden valita pois evästeiden käytön, jonka teet helposti nettiselaimesi asetuksista.

Miten Boxeez käyttää ilmoittamiasi tietoja?

Käytämme henkilötietojasi jotta voimme tehdä tilaus sopimuksen, sekä yhteydenpitoon tilaukseesi koskien.

Jos hyväksyt, niin tietojasi käytetään myös hyvän asiakassuhteen ylläpitämiseen, kuten esimerkiksi henkilökohtaisten tai ajankohtaisten tarjousten ja kohdistetumman palvelun tarjoamiseen. Profilointi tehdään jotta voimme tarjota etuja ja tietoja jotka sopivat asiakkaan mieltymysten, ostoshistorian, tarpeiden ja elämäntavan mukaan. Tietoja jota käytetään tähän on esim. ikä, maantieteellinen sijainti, klikkausstatistiikka ja/tai aikaisemmat ostokset. Nettisivuillamme voit myös rekisteröityä uutiskirjeemme vastaanottajaksi, jolloin käytämme antamaasi sähköpostiosoitetta sähköpostin lähettämiseen. Voit kuitenkin perua uutiskirjeen, linkin kautta joka saapuu uutiskirjeen mukana tai lähettämällä sähköpostia customerservice@boxeez.com.

Kuinka kauan Boxeez säilyttää tietojasi?

Boxeez ei säilytä henkilötietojasi kauemmin kuin tarpeellista. Jos ei mitään oikeudellista perustelua tietojen säilyttämiseen ole, pyyhitään ne pois pysyvästi. Joitakin tietoja joudutaan kirjanpitovelvollisista syistä säilyttämään lain mukaan 5 vuotta.

Jakaako Boxeez tietojasi muille?

Sinun henkilötietojasi voidaan jakaa kolmannen osapuolen kanssa esim. tullauksen yhteydessä, jolloin se on osa ydintoimintaamme. Valvomme säännöllisesti yhteistyökumppaneiden toimintaa ja sitä että paikallisia sopimuksia, lakia ja asetuksia sekä GDPR asetuksia noudatetaan. Käyttäessä palvelua hyväksyt myös että tietojasi voidaan jakaa USA:n ulkopuolella, jotta palvelu voidaan suorittaa asianmukaisesti. Tämä on mahdollista vain silloin kun palveluntoimittajan on määrä suorittaa tehtävä joka tapahtuu antamiemme ohjeiden mukaisesti, tietoja ei voi käyttää muuhun. Asiakastietokantamme ja tietopankkimme on meille arvokas resurssi. Jos yrityksemme omistajuudesta osa siirtyisi kolmannelle osapuolelle, voi kaupan mukana kuulua asiakastietojemme siirtyminen uudelle omistajalle. Tässä tapauksessa uuden henkilötietojasi valvoo uuden yksikön henkilösuoja-säädökset ja asetukset

Turvallisuus

Boxeez toteuttaa asiamukaisia ja olemassa olevia turvallisuustoimenpiteitä tietojesi suojaamiseen.

Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus tarkastaa ja korjata henkilötietoja joita Boxeez käsittelee. Huomioi että sinulla on vapaa pääsy henkilötietojesi tarkastamiseen ”oma tili” kohdasta nettisivuillamme. Sinulla on myös mahdollisuus rajata henkilötietojesi käyttöä, tehdä valitus sekä kieltäytyä profiloinnista. Voit tällöin tehdä valituksen EU:n tietosuojaneuvostoon jos koet että tietojasi käytetään sääntöjen vastaisesti.

Evästeet

Elektronista kommunikaatiota koskevat lait, vaativat että tiedotamme evästeiden käytöstä. Eväste on tietokapseli, pieni tiedosto joka tallentuu PC:lle. Käytämme evästeitä kerätäksemme tietoja joka helpottaa nettisivujen käyttöä, parantaa asiakaskokemusta ja palvelua. Tämä on relevanttia ainoastaan nettisivujen teknisen ylläpidon kannalta, eikä kolmansilla osapuolilla ole pääsyä tietoihin. Alkuperäisasetuksena useimmissa nettiselaimissa on hyväksyä evästeiden käyttö. Evästeitä käytetään yleisesti ja ovat tavallisesti hyväksyttyjä. Jos kuitenkin mieluummin valitset olla käyttämättä evästeitä, toimivat nettisivut sujuvampaa käyttömukavuutta lukuun ottamatta normaalisti.

Yhteystiedot

Tietosuojavastaava on Boxeez, ja voit lähettää viestin customerservice@boxeez.com , tai vierailla osoitteessa: Boxeez, Isebakkeveien 75, 1788 Halden, Norway

Kysymyksiä Boxeez tietosuojakäytäntöä koskien voit lähettää tietosuojavastaavalle, tai yhteydenotto lomaketta käyttäen sivulla Boxeez.com.