Palautusehdot

Boxeez.com (Boxeez) tarjoaa palautuksen useimpiin tuotteisiin 10 päivän sisällä tuotteen lähettämisestä. Palautusprosessi aloitetaan yhteydenotolla Online Returns Center:iin jonka kautta saat palautusvahvistuksen sähköpostilla. Useimmissa tuotteissa jotka tilataan boxeez palvelun kautta, pätee yleiset palautusehdot, mutta joissain tuotteissa on erilliset ehdot tai vaatimukset jotka pätevät tuotteen palauttamiseen.

Palautusvaatimukset

  • Tuotteen tulee olla uudenveroinen
  • Tuote on palautettava alkuperäispakkauksessa ja kaikkine lisävarusteineen. 
  • Mediatuotteet (kuten elokuvat, musiikki, videopelit ja software) on palautettava avaamattomina ja pakkausmuovissaan.
  • Musiikkisoittimet, televisiot ja muu kulutuselektroniikka tulee olla merkitty ja ilmaistu UPC tai sarjanumerolla
  • Kengät ja muut vaatteet tulee olla käyttämättömiä.
  • Huomioitavaa: Lisätietoja aiheesta kohdassa Return policies.

Myyjän palautusehdot

Kun Boxeez tilaa tuotteen kolmannelta osapuolelta, ovat todellisen myyjän palautuehtoja sovellettava Boxeez ehtojen sijaan. Eri myyjien palautusehdot saattavat vaihdella. Joidenkin myyjien kohdalla palautuksia ei vastaanoteta. Kuitenkin, saattaa olla mahdollista saada hyvityksiä virheellisestä tuotteesta. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen palautusehdoista, luethan myyjän palautusehdoista, myyjän profiilisivulta joka löytyy linkkinä tuotteen lisätiedot osiosta. Rahti- ja käsittelymaksut muodostuvat myyjän toimesta. 

Tuote jonka arvo on yli $75, on palautettava rahtipalvelulla jossa on seurantamahdollisuus. Jos tilauksen arvo on yli $100, tulee palautus tehdä palvelulla jossa tuote lähetetään samalla arvolla vakuutettuna ja kuitataan vastaanotetuksi allekirjoituksella.

Huomioitavaa: Jos paketti ei saavu perille tai sitä ei voi seurata, on riskinä ettei palautusta voi suorittaa loppuun.

Palautuksen rahtimaksut

Rahti- ja käsittelymaksut palautuksen yhteydessä muodostuvat myyjän toimesta ja boxeez palvelu voi auttaa sinua etsimällä halvimman palautusvaihtoehdon. Palautuksen rahtihinta riippuu tuotteen koosta ja painosta ja saat ehdotuksen palautusvahvistus sähköpostissa.

Vaaralliset aineet ja palavat nesteet sekä kaasut

Näitä tuotteita ei voi palauttaa. Otathan yhteyttä valmistajaan koskien huolto-, takuu- ja palautusehtoja.

Kellot, korut ja keräilyesineet

Näiden tuotteiden palautuksiin on yli $75 arvoisissa tuotteissa käytettävä rahtitapaa jossa on seurantamahdollisuus. Tuote jonka arvo on yli $500 on myös vakuutettava. Meidän Returns Center tarjoaa apua yli $500 arvoisissa palatuksissa:

Vakuutettu etiketti:

tarjoamme "vakuutettu tuote" etiketin ja voit valita haluamasi palautusrahdin tuotteelle. Sinun tulee maksaa rahti etukäteen, mutta palautamme rahasi mikäli virhe on johtunut meidän toiminnasta.

Kaikki tuotepakkaukset (laatikot, käyttöhjeet, takuukortit jne.) sekä aitoustodistukset tulee palauttaa tuotteen mukana. Tuotetta joka palautetaan ilman alkuperäisdokumentteja ei hyväksytä. Korut ja kellot joihin on tehty muutoksia tai ovat vahingoittuneita toimituksen jälkeen eivät sovellu palautettaviksi.

Taide esineet

Taide esineiden palautuksiin on yli $75 arvoisissa tuotteissa käytettävä rahtitapaa jossa on seurantamahdollisuus. Tuote jonka arvo on yli $500 on myös vakuutettava.

Kaikki tuotepakkaukset (laatikot, käyttöhjeet, takuukortit jne.) sekä aitoustodistukset tulee palauttaa tuotteen mukana. Tuotetta joka palautetaan ilman alkuperäisdokumentteja ei hyväksytä. Korut ja kellot joihin on tehty muutoksia tai ovat vahingoittuneita toimituksen jälkeen eivät sovellu palautettaviksi. Taide esine joka ovat vahingoittunut tai sitä on kuljetuksen jälkeen muulla tavalla muutettu ei sovellu palautettavaksi.

Ennenkuin palautat taide esineen, otathan valokuvan tuotteesta omaksi todistuskappaleeksi.

Autonosat joissa on Published Manufacturer's Warranty takuu

Jos boxeez palvelusta tilaamallasi tuotteella on valmistusvirhe ja sillä on Published Manufacturer's Warranty, Boxeez joko korvaa sinulle tuotteen tai palauttaa tuotteen hinnan. Kaikki muut pyynnöt lukeutuvat valmistajan vastuuseen ja ne käsitellään suoraan valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Tietokoneet

Kaikki tietokoneet jotka tilataan Boxeez palvelun kautta ovat valmistajan takuun alla. Mikäli tietokoneesi vaikuttaa rikkinäiseltä, otathan yhteyttä valmistajan asiakaspalveluverkostoon niin saat siihen takuuhuollon.